länksida – bloggkatlog

Om XL Flytt i Göteborg

Att flyttaNär man ska flytta är det alltid svårt att hitta en bra flyttfirma, trots allt vill man inte betala ett kraftigt överpris men samtidigt vill man inte att två bakfulla östeuropéer dyker upp två timmar och kastar ens saker huller om buller i en lastbil från 70-talet som ser ut att falla ihop när som helst. Att ta hand om allt själv är oerhört jobbigt och i slutändan kan det också bli ganska dyrt, eftersom man med 90% sannolikhet måste hyra en flyttbil. En vanlig kombi räcker inte till för de större möblerna och hur många av oss har vänner som har lätta lastbilar/minibussar som de äger? Inte många.

Därför är det alltså ett en bra idé att välja en flyttfirma. Om man ska flytta inom Göteborg kan jag varmt rekommendera flyttfirman XL Flytt. Jag har anlitat dem två gånger, en gång då mina föräldrar skulle flytta efter att mamma gått i pension och de köpte ett mindre hus på landsbygden, en gång då jag själv flyttade ihop med min sambo (alltså flytt från två lägenheter till en). I båda fall så skötte XL Flytt allting galant.

XL Flytt - en riktigt bra flyttfirma!

Gubbarna från XL Flytt var på plats i god tid, de var ordnade och trevliga och ack så snabbt de lyckades bära ut allting! Eftersom vi hade kommit överens om ett timpris så var jag lite orolig att de skulle maska, men oron var helt onödig - de arbetade med ett stort driv och skötte allting snabbt. När jag berömde dem svarade den ena av dem helt enkelt att de ändå hade så pass mycket jobb så att de hellre sköter allt snabbt, får en nöjd och återkommande kund och får lite längre vila mellan jobben än myglar fram ett par hundralappar extra på fakturan. Sådan attityd vill man ha, eller hur?

Som sagt så har jag anlitat XL Flytt två gånger nu och jag kan verkligen rekommendera dem, du hittar deras hemsida på http://www.xlflytt.se, annars kan du ringa på 0700-270 570.

4 Jul 2014

© 2024 Reflectproject.com. Alla rättigheter förbehållna. by Jake Paul