länksida – bloggkatlog

Behöver du anlita ett städföretag?

Städföretag

Ett städföretag i Malmö ägnar sig åt städning av något slag. Vilket slag det gäller kan skifta en hel del mellan olika städbolag. De flesta städföretag i Göteborg erbjuder sina städtjänster till både privatpersoner och företag men det finns också städföretag med särskilda specialiteter. Bland vanliga städtjänster finns:

  • Hemstädning
  • Storstädning
  • Flyttstädning Göteborg
  • Kontorsstädning
  • Butiksstädning
  • TrappstädningByggstädning
  • Fönsterputsning

Företag och privatpersoner

De flesta företag anlitar städhjälp, liksom skolor och andra publika instanser. Det är sällan personalen på ett företags ansvar att städa i allmänna utrymmen.

Idag växer också andelen privatpersoner som tar till städhjälp. Vi arbetar mycket och vill samtidigt hålla rent och fint hemma. Har man råd är städhjälp ett suveränt sätt att spara viktig tid och positiv energi.

Billig städhjälp med RUT

Sedan RUT-avdraget gjordes gällande har städtjänster blivit bara hälften så dyra som tidigare, vilket har inneburit att avsevärt många fler personer har fått råd med städhjälp. Städföretagen får halva kostnaden betald av sin kund (privatperson) och resten av sin lön från staten som då är en skattelättnad utfärdad åt personen som köper städtjänsten. Oftast är det städföretaget som sköter det administrativa kring RUT – för att underlätta för sina kunder.

Ökad livskvalitet – mindre slit

Som privatperson mitt i livet, med familj, arbete och intressen, så är städningen för de allra flesta ett nödvändigt ont. Städning och hushållsarbete ligger dessvärre till grund för mycket irritation och slitningar i familjer, och mycket tid som kunde spenderats avsevärt bättre läggs på att skrubba toalett, moppa golv och dammtorka hyllor. Varför inte släppa en del av denna onödiga press och ge detta jobb åt ett professionellt städbolag? Tiden ni vinner väger snabbt upp den kostnad ni får betala, dessutom slipper ni en del av detta tråkiga, vardagliga tvång.

17 Feb 2015

© 2024 Reflectproject.com. Alla rättigheter förbehållna. by Jake Paul