länksida – bloggkatlog

Elektroniska låssystem för BRF

Digitala lås är inget nytt, det har funnits ett tag på marknaden. Däremot så är det en nyhet att man kan installera elektroniska låssystem för BRF. De ser inte riktigt ut som på bilden, men funktionen är densamma - man slipper nycklar, och man får en högre säkerhet. 

Processen sker i tre steg, och din digitala låssmed finns med dig hela vägen från planering till färdigt projekt. De kan dessutom erbjuda uppföljning och service under en lång tid framöver. 

Det börjar med en plan

Kanske har er bostadsrättsförening känt att det är dags att modernisera? Eller så är ni trötta på att nycklar försvinner när bostadsrätter byter ägare? Det finns ju en hel del gemensamma utrymmen som behöver vara låsta. 

Ni bestämmer er för att installera ett elektroniskt låssystem och kontaktar en digital låssmed. De kommer ut till er och kontrollerar behovet.

Planen blir en offert

När de sedan räknat på hur ert låssystem ska se ut så får ni en offert på vad det kommer att kosta att byta ut det befintliga låssystemet. Tänk att det måste ingå installation och utbildningar för att alla ska kunna använda låsen på bästa sätt. 

Offerten blir realitet

Bestämmer ni er för att byta tar det cirka en månad att bygga upp det nya systemet i datorn. Sedan några veckor för att installera plus tiden det tar för att instruera alla. Är det värt bekymret och kostnaden? Helt klart! Det blir mycket enklare, och mycket tryggare. Och skulle en nyckel försvinna så raderas den ur systemet och man slipper byta lås. 

11 Mar 2021

© 2024 Reflectproject.com. Alla rättigheter förbehållna. by Jake Paul