länksida – bloggkatlog

Bästa webbhotellet

webbhotellNu gäller det verkligen att hitta det bästa webbhotellet eftersom jag måste hjälpa en kompis att sätta upp en blogg så att hon kan börja blogga om Internet och om den tekniska utvecklingen, något som hon är mycket intresserad av. Hon hoppas förstås på att få väldigt många läsare till bloggen, hon har pluggat till civilingenjör på KTH så hän är mycket väl insatt i tekniska frågor.

Hennes stora intresse är software engineering och artificiell intelligens. Det är ju bland annat inom dessa områden som utvecklingen går snabbt framåt och det är där vi kommer att se väldigt intressanta nyheter de närmaste åren. Andra områden hon kommer att skriva om är robotteknik (som ju faller in under både AI och software engineering) samt nanoteknik, ett något kontroversiellt ämne just nu med tanke på debatten i media runt nanopartiklar.

Nanotekniken kommer att innebära stora framsteg inom materialtekniken och vi kommer att bygga material som har väldigt spännande egenskaper framöver. Men, nu skall jag inte berätta mer om henne, du får helt enkelt läsa på hennes blogg när den väl är klar och online! (Hon har inte bestämt domännamn än så jag kan inte tala om vad den kommer att heta)

26 Apr 2011

© 2024 Reflectproject.com. Alla rättigheter förbehållna. by Jake Paul