länksida – bloggkatlog

Boka flygresor med Flygbokaren.se

flygresorAtt använda en prisjämförelse när man bokar flyg blir allt vanligare. Majoriteten av alla flygresor bokas idag över Internet. Att hitta billigt flyg blir viktigare och viktigare, konkurrensen i resebranschen är hård. På Flygbokaren.se kan man göra en prisjämförelse för flyg och hotell, ett flertal resebyråer och flygbolag är kopplade till tjänsten.

Förutom billigaflygbiljetter finns det även guider till många av Europas största städer som t.ex. Paris, Berlin och Malaga. Guiderna kompletteras med kartor och bilder. Lämna gärna en kommentar på webbplatsen.

Boka flyg till Bangkok och läs om Thailands huvudstad i reseguiden. När är det billigast att flyga till Bangkok och Phuket? Se vilka datum andra har sökt flygpriser och se när det är billigast att resa.

Tips för att hitta billigt flyg Ett tips är att boka sinaflygbiljetter i början av veckan,sikta på att söka efter flygstolar på en måndag eller tisdag, eftersom det är då en hel del flygbolag har de lägsta priserna. För att testa denna teori kan man göra en hypotetisk sökning och fortsätta i ett par veckor. Detta kan ge dig en god uppfattning om trender för flygpriser och att lär dig exakt när den bästa dagen är att boka sin flygresa.

Det kan ta lite tid att hitta det billigaste flyget men tänk på hur mycket du kommer att njuta av din semester när du vet hur mycket pengar du sparade.

Hmm för dig som är  flygrädd och föredrar bilen så kanske en stuga i danmark kan vara något att beakta!

20 Jan 2011

© 2024 Reflectproject.com. Alla rättigheter förbehållna. by Jake Paul