länksida – bloggkatlog

Recensioner av färgade linser en succé

färgade linserVi tänkte tipsa om en populär tjänst som onlinebutiken Netlens erbjuder. Netlens samlar och katalogiserar recensioner av färgade linser där deras kunder själva tar före- och efterbilder när de använder färgade kontaktlinser och skickar in tillsammans med en skriven recension. Detta underlättar för den som funderar på att köpa färgade kontaktliner men som inte vet vilken färg eller linsmodell som ger önskad effekt.

Vanligaste linsen är Freshlook Brown, klicka på länken så kommer du till Netlens sida för recensioner av just den färgade linsen. Där hittar du användare som visar hur den ser ut på dem. Leta i listan efter en recension där tjejen/killen har en ögonfärg som liknar din egen - på så vis kan du se hur din ögonfärg skulle ändras om du köpte den linsen.

Enligt vår erfarenhet har Netlens också snabba leveranser vilket inte är så dumt för när man väl bestämt sig för att testa färgade linser så kan man knappt bärga sig innan man får sätta i dem och se hur omgivningen reagerar. Vem vet, kanske skulle du vara ännu snyggare i blå oskyldiga ögon?

21 Jan 2011

© 2024 Reflectproject.com. Alla rättigheter förbehållna. by Jake Paul