länksida – bloggkatlog

Flera domäner på samma webbhotell

Jag vet inte om du tidigare blivit lurad av ett webbhotell som endast tillåter 1 domän per konto. Om du har det så kommer du med största sannolikheten inte att välja det igen, eller? Jag vill därför tipsa dig om en sida som skriver om just såna här frågor om webbhotell, den heter datalager.se. Här får du tips på hur du kan undvika fällorna med att välja fel webbhotell. Även vad du ska tänka på om du letar efter ett nytt. En intressant guide för dig som vill byta webbhotell till något bättre finner du även där.

Många tror att det är svårt att byta från ett webbhotell till ett annat. Men det är det absolut inte. Det finns idag enkla lösningar som passar alla, oavsett om du använder en statisk hemsida eller en dynamisk. WordPress som idag används flitigt finns det flera bra verktyg att använda sig av om man vill flytta en hel installation. Det är bara att använda sökmotorn Google för att finna det man söker.

En sak man inte ska stirra sig blind på är priset för ett webbhotell. Det är absolut det minsta. Det viktigaste i mina ögon är tillgängligheten och prestandan. Men även så att det går att koppla samman flera domännamn på samma konto. Annars kan det bli väldigt dyrt i längden. Så om du använder ett konto där det endast går att ha en domän på så rekommenderar jag dig att byta. Detta för att webbhotellet endast är ute efter dina pengar och bryr sig inte det minsta om dina projekt eller din framtid på Internet. Använd guiderna som jag länkat till i denna artikeln för att komma igång!

27 Dec 2012

© 2024 Reflectproject.com. Alla rättigheter förbehållna. by Jake Paul