länksida – bloggkatlog

Fungerar dejtingsidor på riktigt?

DejtUnder början av 2000-talet så var dejtingsidorna ett faktum. Allt fler började inse att det alls inte var pinsamt att träffa en partner online men man pratade fortfarande inte så högt om det faktum att man faktiskt gift sig med en person som man träffade via en dejtingsida. Frågan om dejtingsidor fungerar på riktigt har ett tydligt JA som svar. Visst fungerar detta, men man måste vara medveten om att olika sajter har olika syften och man ska välja rätt i enlighet med de behov som man har.

Nya vänner och korta dejtingförhållanden

När man kommer som ny till en stad så kan man se att en dejtingsida kan vara ett utmärkt sätt att knyta nya kontakter. Man kan gå på dejter för att få fler vänner hellre än att skapa kärleksrelationer. Det här är normalt och något som sker varje dag men det är klart att man måste vara tydlig med sina intentioner. Om man inte är det så riskerar man att såra personer som är ute efter något annat och som inte har lust att inviga nya människor i sina kompisgäng. Kortare dejtingförhållanden är inte för alla men för de som tycker att det här är det bästa sättet att träffas på så är det numera ganska lätt att via dejtingsidor finna likasinnade som inte heller tycker att man måste bli vänner för livet bara för att man ses.

Online dejting för verkliga förhållanden

Den som drömmer om ett bröllop men som ännu inte har funnit sin livskamrat kan också göra detta online, man måste dock tänka på att gå med på de dejtingsidor som riktar sig mot de som vill ha seriösa förhållanden. Man kan också använda sig av en större dejtingsajt där alla kategorier finns representerade. Om man gör detta så ska man bara tänka på att vara noga med att uttrycka sina egna önskemål på ett tydligt sätt på sin egen sida. Det här gör att rätt personer kan ta kontakt. Det är överhuvudtaget mycket viktigt att skriva bra beskrivningar och profiler och att även ta sig tid till att verkligen läsa andras. Ser man en fräsch bild så räcker detta inte, man måste även vara medveten om vad personen är ute efter och hur de ser på livet och kärleken innan man tar kontakt.

15 Nov 2013

© 2024 Reflectproject.com. Alla rättigheter förbehållna. by Jake Paul