länksida – bloggkatlog

Handtag för köket

KökshandtagSnygga handtag till ditt kök kan verkligen piffa upp helhetsbilden och snygga till köket. Det finns många olika typer av handtag till köket, de varierar såväl till utseende som form, priset varierar också. Om du har ett kök i en modern stil passar ofta aluminiumhandtag bra – de smälter in rent visuellt och de håller en hög kvalitet. Det negativa med aluminiumhandtag är dock att de kan vara rätt dyra – att betala 40-50 kronor per handtag är ett rätt vanligt pris, så man kommer ganska snabbt upp i större summor om man behöver många handtag.

Om man är prismedveten kan kökshandtag i så kallad alu-look vara lösningen. Det är handtag av en annan typ av metall men som har en aluminie-look. Dessa är mycket billigare, det är inte äkta aluminium men det är en bra lösning för den som inte vill spendera mycket pengar.

Självklart finns det även handtag som passar kök som har en antik look, liksom kök där luckor är i trä. Retrohandtagen passar utmärkt för dig som har ett kök som ser lite gammelmodigt ut, medan trähandtagen är utmärkta för köksluckor av trämaterial. Utbudet av handtag är stort, det finns även handtag i rostfritt stål, nickel och krom, för att nämna några andra material.

En bra sida som säljer handtag över nätet är Barahandtag.se som har ett stort utbud och lockande priser.

5 Apr 2012

© 2024 Reflectproject.com. Alla rättigheter förbehållna. by Jake Paul