länksida – bloggkatlog

Hitta rätt i linsdjungeln på nätet

Linsmarknaden är enorm på internet och bara i Sverige finns det tiotalet olika butiker som alla säljer kontaktlinser över nätet. Detta gör att det inte alltid är så enkelt att få tag på de linser man önskar köpa, eftersom man lätt drivs till att söka bäst pris, bäst erbjudande, den aktuellaste rabatten... och till slut visar det sig att man surfat runt en halv dag på olika sajter som säljer linser. Okej, nu kanske jag är lite överdrivet neurotisk av mig, men ibland försvårar faktiskt det stora utbudet.

Att hitta rätt i linsdjungeln på internet är alltså en tidskrävande företeelse... eller, rättare sagt, det var en tidskrävande företeelse innan jag hittade sidan hittabilligalinser.se som jag numera alltid besöker när jag ska hitta de billigaste linserna på internet.

Där jämförs nämligen priserna automatiskt mellan en rad olika handlare, dessutom kan man också se priserna inklusive respektive exklusive frakt – ibland är det just fraktkostnaden som avgör vilken butik som är billigast för tillfället. Så kolla gärna in där – sluta vara en neurotisk sökare, slappna av och låt datorerna sköta jobbet åt dig! Trots allt så stämmer ju den uråldriga klyschan tid är pengar i alla fall någorlunda...

29 Aug 2013

© 2024 Reflectproject.com. Alla rättigheter förbehållna. by Jake Paul