länksida – bloggkatlog

Körkortsfrågor - körkort teoriprov online!

När man äntligen har åldern inne för at ta svenskt körkort är det många saker man måste kunna och träna sig på för att bli godkänd och få sitt efterlängtade körkort i handen.

Bortsett från själva uppkörningen tycker de flesta att den svåraste biten är att klara alla körkortsfrågor som man får när man skriver sitt teoriprov för körkort.

Körkortsfrågor online - enklare att skaffa körkort

Numera pluggar de flesta sin körkortsteori helt online. Man slipper ödsla tid på att springa fram och tillbaka till sin trafikskola / körskola och plugga körkortsfrågor där, dessutom tar det en jädrans massa tid.

körkort och körkortsfrågorSidan som rekommenderas och som dom flesta använder sig av är www.korkort.se som erbjuder nätets bästa tjänst med körkortsfrågor och körkortstest online.

Dom har körkort teoriprov med körkortstest för behörighet (B) bil, (A) motorcykel, (AM) EU moped körkort.

Man kan prova deras tjänst helt gratis men vill man ha tillgång till alla körkortsfrågor kostar det från 98kr per månad. Men klarar man sitt teoriprov vid första försöket har man ju redan sparat in den kostnaden för sitt körkort redan där.

Körkortsprovet består av 65 frågor och för att bli godkänd krävs det att man svarar rätt på minst 52 av 65 körkortsfrågor.

21 Jan 2011

© 2024 Reflectproject.com. Alla rättigheter förbehållna. by Jake Paul