länksida – bloggkatlog

Några användningsområden för löshår

LöshårIdag finns många typer av löshår tillgängliga på marknaden. Förr i tiden var löshår kanske mer synonymt med håravfall och peruker (alternativt med brittiska domare som alltid bär peruk), men i och med olika teknologiska framsteg kan man numera vilja använda löshår även om man inte drabbats av håravfall.

Ett exempel kan vara när man vill göra sig riktigt fin till någon fest och förändra sin frisyr men inte göra detta permanent. Kanske du har en klänning som ser snyggast ut om du har midjelångt hår, men till vardags är du korthårig? I sådant fall är löshår en bra lösning. Kanske ska du på en svensexa med något konstigt tema? Då är det läge att införskaffa en grön peruk. Kanske vill du prova på hur ditt hår skulle se ut med blå slingor? Istället för att gå till frisören och göra permanenta slingor kan du testa hur det ser ut med hjälp av löshår.

Det finns en rad andra typer av löshår, anpassade för olika situationer du kan tänka dig hamna i. Så glöm bort det här med att löshår bara används av skalliga pensionärer som bär tupé för att se lite yngre ut – löshår kan användas av alla, oavsett ålder och behov!

4 Apr 2012

© 2024 Reflectproject.com. Alla rättigheter förbehållna. by Jake Paul