länksida – bloggkatlog

Prisvärda laminatgolv hos Fondamenta

Spar tid och pengar!

LaminatgolvFondamentas utbud av laminatgolv motsvarar inget annat på den svenska marknaden. Här finns en uppsjö olika laminatgolv att välja och vraka bland, och allt i lugn och ro hemifrån den egna soffan - om man så önskar. Man kan väga för och nackdelar, studera de olika laminatgolvens estetik och gärna be Fondamentas kundservice om råd med vad det än må gälla - allt via hemsidan fondamenta.se.

Laminatgolv har de senaste åren genomgått stor utveckling och finns nu i mycket tilltalande former - ändå är de fortfarande bland de mest ekonomiska valen av golv. Det finns många fördelar med laminatgolv:

  • Laminatgolv ser ut som äkta trä- eller kakelgolv
  • Laminatgolv är väldigt resistenta mot missfärgningar, repor och andra skador
  • Laminatgolv är lättstädade då det inte finns några springor eller bucklor i golvet struktur
  • Laminatgolv kostar mindre än trägolv, stengolv och i många fall även kaklade golv
  • Hos Fondamenta finns ett gediget sortiment av laminatgolv som du är fri att botanisera bland i det tempo du själv önskar
  • Laminatgolv är väldigt enkla att montera

Hållbara golv som kräver minimalt underhåll

Investerar man i sofistikerade trägolv eller andra naturmaterial så är förslitningsfaktorn av stor betydelse. Trä- och stengolv behöver med jämna mellanrum slipas och poleras och inget garanterar att det inte uppstår skador bara någon vecka efter underhållsinsatsen. Lever man ett aktivt liv är vackra naturmaterialsgolv sällan ett praktiskt val - de får repor, missfärgningar och andra skador väldigt lätt och förlorar då stor del av sin charm.

För att slippa oron med skador för det nya golvet är laminatgolv ett perfekt val - laminatgolv är snarlika naturmaterialsgolv, men är lätta att städa, oerhört slittåliga och håller i många år utan att någon form av underhåll behövs.

Trygga inköp hos Fondamenta

Fondamenta är ett företag man lätt känner sig som hemma med, det läggs mycket kraft på att erbjuda kunderna både hög kvalitet och god service. Företaget har funnits sedan 2005 och säljer framför allt otympliga byggvaror som just golv, men också takpannor och diskbänkar m.m. Man får alltid ett vänligt och hjälpsamt bemötande av personalen på Fondamenta och butiken tar emot alla orderstorlekar, från minsta till största. På Fondamenta ser man också alltid till att pressa sina priser till absoluta minimum - detta genom att förhandla hårt med leverantörer och köpa in byggvaror i stora kvantiteter. Fondamentas mål är att bli Sveriges främsta återförsäljare av stora byggvaror, och man har redan kommit en bra bit på väg.

12 Nov 2013

© 2024 Reflectproject.com. Alla rättigheter förbehållna. by Jake Paul