länksida – bloggkatlog

Rädda sommaren med en resa i sista minuten!

solnedgångÄr du en av alla de som bara råkade ta ut din semester mitt under Sveriges ständigt återkommande regnperiod? Du är du inte ensam! Men än inte hoppet förlorat om du vill kunna njuta av lite härlig sol och skönt bad.

Semester behöver vi alla för att kunna återhämta oss och kunna komma på andra tankar än just jobbet. Det är viktigt att vi får mycket energi så vi är laddade för ännu ett år som kan innebära såväl stress som dålig sömn med mera. Men som många svenska somrar kan det ofta bli extrema mängder regn vilket ofta innebär att man får sitta inne och uggla i hemmet eller i sommarstugan. Mycket av den glädje man hade inför sommaren faller då bort och kan istället uppgå till ett stressmoment och man får inte alls ut den energi som man verkligen behöver från semestern.

Det är vanligt att vi svenskar alltid tror att det kommer bli en kanonsommar. För om vi ska vara ärliga så är det inte mycket som faktiskt går upp emot en svensk fin sommar även om det är få männsikor som upplevt sådana. Så för att göra det betydligt mycket enklare och ladda dig själv med solenergi och känna att semestern inte gått till spillo är det alltid bra att inleda semestern med resor, t.ex. en vecka utomlands. I många nära länder som bara ligger några få timmars flygväg från Sverige kan du få en vecka med sol och bad där det dessutom är nästintill garanterat. Resor till sådana platser som Turkiet, Egypten och Kroatien är sällan särskilt dyra och bokar du en resa som sista minuten kommer du billigt undan.

Så tipset inför nästa sommar och semester är att inledna sommaren med att ladda upp batterierna på solsäkra destinationer som ändå inte kostar skjortan. Du kommer garanterat inte ångra en sådan resa när alla andra svenskar är dyblöta och bara längtar efter att få komma utomlands.

30 Aug 2012

© 2024 Reflectproject.com. Alla rättigheter förbehållna. by Jake Paul