länksida – bloggkatlog

Så blir du en vinnare på hästar

Har du en dröm om att bli rik genom att ta hem storvinsten på V75? Du kanske satsar en Harry boy var och varannan vecka i hopp om att dina hästar ska gå in och du ska få de där sju rätten tillsammans med en jackpot? Oavsett om det är spänning eller pengar du är ute efter så kan du förbättra dina chanser att vinna på hästar genom att spela smartare. För spel på hästar handlar inte bara om tur, det handlar även om skicklighet.

Gör upp ett team

Om du är bra på något inom hästar som du har extra mycket kontroll på så är detta något du ska specialisera dig på. Ta sedan hjälp av hästintresserade kamrater som har andra egenskaper som kan vara bra att ha med när man spelar på hästar. Det kan vara mattematik för att föra statistik och ta ut sannolikheten, det kan vara kapital som behövs när ni ska satsa och det kan vara någon annan egenskap som är helt nödvändig för att bygga upp ett starkt team. När ni har gjort detta är det dags att strukturera, planera och börja samla in data för framtiden. Det är viktigt att analysera varje lopp och förfina sin strategi hela tiden. Besök Gratis Trav om du vill ha information och tips till V75.

Ge aldrig upp

Att ha ett team inom hästar för att försöka kamma hem storvinsten kan vara en riktigt rolig och trevlig sak som kan utvecklas till ditt största intresse. Tillsammans jobbar ni mot samma mål, att vinna storvinsten och lägger ner tid, kraft och tanke för att ta er dit. Men det absolut viktigaste för att komma i mål och vinna på er strategi är att aldrig ge upp. Varje motgång blir en medgång om du tar det som en sådan och du och ditt team kommer utvecklas väldigt mycket beroende på hur ni hanterar de motgångar som ni stöter på. Bit ihop och kör på så kommer ni nå dit ni önskar.

9 Sep 2013

© 2024 Reflectproject.com. Alla rättigheter förbehållna. by Jake Paul