länksida – bloggkatlog

Smarta profilkläder för ditt företag

T-ShirtAtt profilera ditt företag är väldigt viktigt nuförtiden, det gäller att kunna och våga sticka ut från mängden. Samtidigt är ditt företags anställda mer och mer företagets ansikte utåt, särskilt med tanke på det utspridda bruket av sociala medier. Profilkläder är ett smart sätt att öka ditt företags synlighet på. Du beställer helt enkelt snygga t-tröjor, skjortor, sweatshirts eller liknande och trycker ditt företags logotyp på, alternativt ett budskap, en kampanjslogan eller liknande - beroende på dina mål.

Dels kan du alltså använda profilkläder som arbetskläder. Har du anställda som är företagets ansikte utåt, till exempel receptionister? Ett tips för att öka synligheten är att införa någon typ av profilkläder som uniform. Dina anställda kommer att göra reklam för din firma bara genom att finnas till. Självklart är profilkläder nästan ett måste om du ska delta i någon mässa eller liknande. Där om någonstans är uttrycket "syns du inte så finns du inte" sant och det gäller att våga sticka ut om man vill synas. Utan profilkläder blir det svårt att sticka ut. Ett annat användningsområde för sådana kläder är till exempel en kickoff eller ett teambuildingevent.

Oavsett vad du använder kläderna är det alltid viktigt att kläderna håller bra kvalitet. Det finns ingen idé att köpa och trycka på billiga t-tröjor som knappt klarar av en tvätt för att inte tala om flera, då är det bättre att spendera några tjugolappar mer på tröjorna och få märkbart bättre hållbarhet. Dessutom går kvalitetskläder inte sönder lika enkelt. En trasig uniform är faktiskt sämre representation än ingen uniform alls.

En ny trend är också ekologiska profilkläder, alltså profilkläder som är tillverkade med särskild miljöhänsyn. Passar alldeles utmärkt för den miljömedvetne företagaren, och vilket företag vill inte skryta med att det tar sitt miljöansvar? Hur som helst, avslutningsvis vill jag bara tillägga att - oavsett vilken typ av profilkläder du väljer, ekologiska eller vanliga, så är det allra viktigaste att satsa på bra kvalitet. Det tjänar alla på.

16 Feb 2014

© 2024 Reflectproject.com. Alla rättigheter förbehållna. by Jake Paul