länksida – bloggkatlog

Tips för köksrenovering

KökAtt renovera sitt kök är tidskrävande och dyrt, kanske inte lika dyrt som att byta ut det helt men i slutändan kostar det på rätt mycket ändå. Ta en sådan sak som att byta luckor – beroende på hur stort kök du har så har du säkert i alla fall 5-10 köksluckor och ett gäng lådor. Om du ska byta alla rinner det snabbt iväg, även om du installerar luckorna själv. Ett tips är därför att jämföra priser i olika affärer och på nätet. Om du sparar 30 kronor per kökslucka blir det trots allt en middag på en bättre restaurang som du sparat!

Det gäller även att mäta allting ordentligt innan du sätter igång. Det behövs faktiskt inte en stor felmätning för att slutresultatet inte ska bli som man tänkt sig. Vidare bör du även tänka till när det gäller inredningen av luckor, hyllor och så vidare – har du kanske en stor kökslucka där du inte behöver använda hela höjden? Lägg in en extrahylla så får du en lucka i två plan! Så passa på att tänka till även om sådana saker – det är just småförändringar som kan göra ditt kök mer funktionellt.

Glöm heller inte bort en småsak som kökshandtag. Snygga kökshandtag kan få ditt kök att se mycket fräschare ut. En bra tysk sida för att handla kökshandtag är Küchen-griffe.com.

13 Apr 2012

© 2024 Reflectproject.com. Alla rättigheter förbehållna. by Jake Paul