länksida – bloggkatlog

Volvo – Den stylade bilen med innovativa lösningar

Tonade rutor på VolvoVolvo är ett de bilmärken som dominerar när det gäller bilstyling på hobbynivå. När det sedan går upp mot proffsnivå är det snarare sportbilar som dominerar men priset på dessa är så höga att de flesta privatpersoner nöjer sig med en klassisk V40 eller liknande.

Det som även skiljer hemmafixarn mot proffsen är att privatpersonerna betydligt oftare hittar på egna lösningar, skapar egna innovationer och inte nöjer sig med färdiga märkesdelar till höga priser.

Ett exempel är hur rutor tonas på Volvobilarna. Det vanligaste är att använda färdiga solfilmsbitar som monteras direkt på bak- och sidofönstren. Dessa går att välja i en rad olika mörkhetsgrader. Allt från lite dimmigt till de riktigt mörka som det är svårt att se in genom. Men att använda solfilm är bara ett sätt att tona rutorna. Det finns en rad andra alternativ. En del mer innovativa än andra.

De som vill få inspiration till hur rutor kan tonas kan få en mängd olika uppslag genom att söka med orden Tona rutor Volvo på Google. Flera företag kommer upp bland sökträffarna som både säljer solfilm och kan montera den. Men de som vill göra det själv eller vill hitta andra lösningar ska istället klicka sig in på de forum som finns. Det finns nämligen bilstylingsforum likväl som forum för ägare av Volvo. Istället för att läsa på företagshemsidor om hur bra just deras produkter är och hur enkla de är att montera ger dessa forum en mer nyanserad bild. Dessutom är det här man kan hitta de mer innovativa lösningar.

Vill man ha ytterligare inspiration kan Youtube användas. Även här kan sökfrasen Tona Rutor Volvo skrivas in. De flesta träffar är instruktionsvideor som visar hur olika modeller av solfilm monteras på just Volvobilar.

Ta inspiration från forum och Youtube och välj sedan det sätt som passar dig bäst.

19 Jan 2014

© 2024 Reflectproject.com. Alla rättigheter förbehållna. by Jake Paul