länksida – bloggkatlog

Webbyrå med allt till företag

webbJag stötte nyligen på företaget Webbdo som är en webbyrå med riktigt vassa internettjänster. Dom hjälper till att bygga en stilren webbplats i det sökmotorvänliga verktyget Wordpress till en billig peng. Samt även hostar dem denna på sin egna server som är väldigt stabil. En extern källa visar att deras servrar varit online 99,9% på 1 år och 7 månader vilket är riktigt bra! Så om jag någon gång behöver ett bra och billigt webbhotell så är det inget snack om vilket företag jag väljer. Att det endast kostar 29 kronor i månaden är heller ingen nackdel!

Webbdo stötte jag på via Twitter, tack vare att många av mina kontakter re-postade deras senaste erbjudande om gratis webbhotell. Det var på så sätt jag stötte på denna webbyrå som sticker ut från mängden och valde att skriva detta inlägg. Googlar man deras företag så stöter man på flera affiliatesidor samt även andra personer som mig själv som rekommenderar denna webbyrån. Så jag är inte den enda som skriver positivt om företaget. Med lite annan efterforskning i sökresultatet så verkar de vara riktigt duktiga på sökmotoroptimering. Och även här imponerar dem med att erbjuda andra företag att endast betala för resultat, wow! Har du något annat att säga om företaget tycker jag att du själv ska skriva ett blogg inlägg, positivt/negativt. Det är din egen uppfattning som räknas!

19 Feb 2011

© 2024 Reflectproject.com. Alla rättigheter förbehållna. by Jake Paul